top of page
  • Foto van schrijverDewy

Kast op maat

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022

Om dingen op te bergen kiezen de meeste mensen kasten uit vanuit de winkel. Niet gek natuurlijk, want er zijn geweldige kasten te koop en je hebt direct resultaat en opbergruimte. Een losse kast kan tenslotte een echte blikvanger zijn.


Toch kan het zijn dat je door teveel losse meubels een heel onrustig geheel krijgt in huis. Heb je ergens een nis in huis en plaats je daar een losse kast, dan hou je meestal loze ruimte over. Naast het feit dat het alleen maar stof vangt is het ook zonde, want ook daar zou je prima opbergruimte van kunnen maken. Stop met de losse mandjes bovenop of naast de kast! Overweeg eens een kast op maat te (laten) maken, dit kan enorm verschil geven.


Laat die ene nis of een deel van die enorme lange wand ‘opvullen’ met een kast op maat. Creëer iets wat uniek is en functioneel, het geheel zal veel strakker ogen. Door te spelen met open en dichte delen, kun je je mooie accessoires laten zien en alle functionele spullen netjes in lades of achter deurtjes opbergen. Je kunt de kast laten 'verdwijnen' in de kleur van de wand of juist zichtbaar laten worden door er kleur aan te geven of mooie verlichting in te verwerken. De opties hierin zijn enorm. In mijn ontwerpen neem ik deze mogelijkheden zeker mee om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, maar ook hoe een maatwerk meubel het beste kan aansluiten aan jouw persoonlijke woonwensen. Neem gerust contact met mij op om te bekijken wat en of ik iets voor je kan betekenen hierin.
Comments


bottom of page