top of page
bubble_design_logo_transparant_tekst_wit.png

Fase 1

1,5 uur intake/kennismaking en een adviesrapport
€ 275,- (incl. btw)

Is de basis van jouw interieur prima, maar ontbreekt het aan gezelligheid of samenhang? Misschien ben je op zoek naar meer opbergmogelijkheden, maar heb je geen idee hoe je deze kunt creëren of integreren? Laat mij met je meedenken en ik help jou de mogelijkheden te visualiseren.

Op een informele en interactieve manier achterhaal ik de huidige woonsituatie, wat de woonwensen zijn, de voorkeuren voor bepaalde stijlen en verwachtingen. Daarnaast zal ik de huidige situatie goed in me opnemen. Je hoeft niets voor te bereiden enkel de koffie, da's nog eens makkelijk! 

Aan de hand van bovenstaande gegevens stel ik een adviesrapport op met de benodigde handvatten om zelf verder te kunnen. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van een extra lichtpunt of een andere kleur in huis, het anders zetten van de huidige meubels met wellicht wat aanvullingen, het toevoegen van bepaalde woonaccessoires. Soms ligt een simpele oplossing binnen handbereik. Uiteindelijk is het aan jou welke tips je uit het rapport daadwerkelijk door gaat voeren.

 


Fase 2

1,5 intake/kennismaking, moodboard, kleurbepaling, indeling ruimte, adviesrapport
€ 550,- (incl. btw)

Wil jij het gerichter aanpakken, weten hoe je het meubilair het beste kunt plaatsen en welke kleuren het mooist zouden staan in de betreffende ruimte? Informeer dan eens naar deze fase.

Ik ga graag eerst persoonlijk met je in gesprek over hoe de huidige woonsituatie is, wat de woonwensen zijn, de voorkeuren voor bepaalde stijlen en verwachtingen. Ik vraag vooraf niet om vragenlijsten in te vullen en moodboards te maken. Deze informatie achterhaal ik allemaal in dit eerste gesprek. NB: wanneer je eerder fase 1 hebt afgenomen, slaan we dit gedeelte uiteraard over en gaan we direct gericht aan de slag.

Met alle verworven informatie ga ik thuis aan de slag met het maken van een moodboard met kleurenpalet en 2 mogelijke opties voor een indeling van de ruimte (2D plattegrond). Je zult zien dat het plan al direct gaat leven, omdat het toekomstplaatje beter te visualiseren is. Zeker voor mensen die het lastig vinden om ergens doorheen te kunnen kijken is dit echt een uitkomst.

Tijdens een tussentijdse afspraak zal ik bovenstaande toelichten en eventuele aanpassingen doorvoeren. Vervolgens maken we de keuze voor de definitieve indeling. Ook zullen we het moodboard en kleurenpalet tijdens deze afspraak bespreken en is er de mogelijkheid om het plan uit te breiden met een andere fase.

Dit alles wordt compleet uitgewerkt in een adviesrapport inclusief handgetekende sfeerimpressies, plattegronden en het uiteindelijke kleurenpalet (incl. verfnummers en

-merken) voor de betreffende ruimte.

 


Fase 3

meubelplan, lichtplan, tips styling en woonaccessoires, shoppinglist
€ 350,- (incl. btw)

Benieuwd naar welke meubels het beste tot hun recht komen in jouw woning? Vind je het lastig om te bepalen waar er extra licht moet komen? Zie je zoveel gave trends in woonaccessoires, maar heb je geen idee hoe je dit thuis kunt combineren?

 

Geef mij het budget door en ik stel een shoppinglist samen inclusief leveranciers en prijzen, dan hoeft er alleen nog maar besteld te worden. Dit geldt voor meubels en woonaccessoires, die het wauw-effect gaan geven aan jouw interieur. Als cadeau geef ik er nog wat handige stylingtips bij.

In deze fase maak ik ook een lichtplan voor de betreffende ruimte. Welk soort verlichting adviseer ik waar en waarom. Dit alles wordt in een duidelijke rapport toegelicht. Ook hierbij ontvang je een shoppinglist met mogelijke armaturen inclusief leveranciers en prijzen. Eventueel extra aan te leggen elektriciteitspunten dienen zelf geregeld te worden met een elektricien.

Het plan is dusdanig uitgewerkt dat je het geheel zelfstandig kunt uitvoeren inclusief de styling. Mocht je hier bij nader inzien toch graag hulp bij gebruiken, dan kom ik graag langs. Ik reken hiervoor een tarief van 65,- per uur exclusief reiskosten.

 


Fase 4

maatwerk
€ 195,- (incl. btw)

 

Het kan zijn dat er in het ontwerp een maatwerkmeubel is ingetekend. Wanneer je dit graag wilt toepassen in het uiteindelijke ontwerp kan ik dit uittekenen, zodat je hiermee zelf een offerte kunnen opvragen bij de meubelmaker en hiermee verder kunt.

 

Ik kom dan nog een keertje langs om te meten voor zo’n realistisch mogelijk beeld. De tekening wordt met de hand gemaakt inclusief de maten. Wel adviseer ik om de uiteindelijke meubelmaker nog een nameting te laten doen om vervelende verrassingen te voorkomen.

 

De door mij gehanteerde maten zijn indicatief.

 

Interieurontwerper aan het werk
LRM_20220811_201252.jpg

Tarieven

Misschien heb je voldoende aan een paar handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt of wil je juist graag een uitgebreid advies met alles erop en eraan.

Ik werk in verschillende fases. Zo kun je enkel voor 1 fase kiezen, maar is er ook een mogelijkheid om tussentijds de fases uit te breiden. Op deze manier kun je het advies even rustig laten bezinken en daarna eventueel een vervolgstap maken. 

Zo betaal je nooit teveel en ontvang je enkel de voor jou belangrijke informatie. Op deze manier is er voor ieders budget advies beschikbaar.


Contact

Heb je nog vragen of wil je dat ik direct voor je aan de slag ga? Laat het me weten, ik kijk uit naar je bericht!

Bedankt voor het bericht, ik kom er zsm op terug!
bottom of page