top of page
Luxueuze badkuip

Over Bubble Design

Een interieur is een totaalplaatje, voor een goede balans in huis moet je aan werkelijk ieder detail denken. Met een meubel vervangen of een ander kleurtje op de muur ben je er nog niet, sterker nog… grote kans dat je juist alles uit balans trekt. Mis jij die creatieve knop, maar wil je wel dat droominterieur wat één op één bij jou past? Laat mij helpen met het uitdenken van een plan, waarbij alles in balans is en je straks fijn kunt thuiskomen.

Anker 1
Image by Philipp Berndt

Advies

Een goed advies is essentieel om een fijn thuis te creëren. Ik kijk verder dan alleen die designstoel of de kleur op de muur. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte, waar liggen er mogelijkheden en hoe wordt je huis sfeervol en toch functioneel in gebruik. Ik kom graag langs om te kijken wat mogelijk is.

Anker 2

Styling

Vind jij het lastig om dat ene vaasje de juiste plek te geven. Zie jij die gave composities in winkels of op social media, maar lukt het je nooit om dat thuis te realiseren. Laat mij met je meedenken en ik leer je gelijk wat tips en trucs voor de mooiste stillevens in huis.

Image by Nathan Oakley
Anker 3
Binnenhuisdesign

Ontwerp

Is jouw woning toe aan een complete metamorfose? Ik maak heel graag een nieuw ontwerp, compleet met meubel- en lichtplan en verschillende plattegronden om zo tot jouw droominterieur te komen.

bottom of page