top of page

Sweet Boho

Make-over kinderkamer

Ik heb er bewust voor gekozen geen roze op de muren te doen, aangezien de kamer op het zuiden ligt. Juist hier heb ik gekozen voor een neutrale kleur 'Wild Wonder' van Flexa. Deze kleur varieert gedurende de dag van groen naar tarwegeel, afhankelijk van het zonlicht. Een mooie rustige basis. Op de muur zijn er 3 kleurvlakken gemaakt met een lijst erom voor het 3D effect. De lijsten hebben dezelfde kleur als de muur gekregen. Een leuk speels detail op de muur waar de lamp in het midden extra goed naar voren komt.

Voor deze kamer besloten we 'all the way' te gaan, dus ook het hoge plafond kreeg kleur. Voor contrast heb ik gekozen voor een warme terracotta kleur ('Light Cherry Parade' van Histor), die een mooie verbinding legt naar de roze accenten in de kamer en de zachtgroene kleur. Daarnaast geeft het direct een cozy gevoel in deze kamer.

De lades van het bed en het bureau heb ik beplakt met decopatch. Een speciaal soort papier wat je met een vernislaag aanbrengt. Dit is in vele verschillende soorten te verkrijgen.

Ondanks het schilderen van het plafond en het kleurgebruik in de kamer, voelt deze ruimte veel ruimer en gezelliger aan en komt het witte meubilair veel beter tot zijn recht.

Project Gallery

bottom of page